За нас

Медицински център ЗдравеМедицински център „Здраве за всеки” е лечебно заведение, за извънболнична медицинска помощ, специализирано в заболявания на опорно-двигателния апарат и периферната нервна система. Регистрирано е по ЗЗЛ и е акредиран с оценка „отличен” от Министерство на здравеопазването. От три години МЦ е акредитиран и като университетска база за обучение на студенти от Медицинския колеж. Дейността се осъществява в два филиала на територията на гр. София – ж.к. Младост и в ж.к. Люлин.

Основна дейност – физиотерапия. Екипът ни от висококвалифицирани специалисти съчетават традиционната и модерната медицина, чрез съвремени методи на лечение. Извършват се и специализирани медицински прегледи от лекари физикална медицина, невролози, ортопеди, кардиолози, УНГ, педиатри.  Има луксозно оборудвани кабинети и зали по физиотерапия, салони за лечебна физкултура и кинезитерапия, пълен набор от електро- и светлолечебна апаратура.

Диагностика и лечение на болки в гърба, кръста, врата, дископатии, радикулити, плексити, шипове, възстановяване след травми и счупвания.

Отличаваме се от останалите лечебни заведения с безкомпромисна коректност към пациента:

  • поставяне на диагноза без ненужни, скъпоструващи изследвания;
  • адекватно лечение с минимално използване на медикаменти;
  • дейността се извършва само от високоспециализирани медицински кадри.

Медицинският център работи със здравната каса и много доброволни здравно - осигурителни компании: „ДЗИ”, „Дженерали Закрила”, „България Здраве“, „Доверие”, „Фи Хелт Застраховане”, „Съгласие”,  „Уника Живот”, „Булстрад“, „Надежда“, „Евроинс”, „Здравно-осигурителен институт”, „Европейска здравноосигурителна каса“ .

Нагоре